luni, 25 februarie 2013

demonul Alcool și amicul Cui

vrei să dormi.
nu ai mai dormit bine de câteva zile, din seara când alcoolul și brațele unui el îți amorțiseră trupul și gândurile care au tăcut și te-au lăsat să dormi. acum e târziu analizând nopțile albe pe care le ai la activ.
trebuie să dormi.
țâranii ăștia urlă pe palier și scuipă semințe. beau bere și râgâie ca porcii și pizdele proaste se hlizesc și ușa asta e prea subțire. la fel și gemurile. vântul șuieră, ploaia izbește pervazul. și mai sunt și acele o sumedenie de gânduri care te freacă încontinuu. și urmează să vină o colegă-n camera care sigur îți va fute tot somnul în care se instalează până atunci. și ți-e groază. și mai e și șeful de palier care și-a terminat de cântat slujbele și parcă nu are stare și parcă ar face un control la ora asta. și e și patul ăla care scârțâie și frigiderul care bâzâie.
și ar fi demonul Alcool- care-ți amorțește toate simțurile. și dintr-o dată nu mai auzi. și, brusc, gândurile își gâsesc liniștea într-un colț și tac. și corpul e mort. ți-e lene să mai ridici brațele, să te întorci de pe o parte pe alta, să oprești muzica. dintr-o dată, după ce Alcool ar pune stăpânire pe tine, nu ai mai reacționa la nimic și ai pica în cel mai adânc somn. nu mai contează mahmureala zilei de după. dacă ai dormit suficient, faci față unei mahmureli de căcat cum ai mai făcut până acum.
și ar fi și amicul Cui- care nu-ți amorțește nimic, dar îți umple mintea de gânduri frumoase, de amintiri frumoase și clare și detaliate. și poate, de data asta, împreună cu amicul, ai da câteva telefoane unor persoane de care ți-e dor.
și ar mai fi un El- care te-ar ține-n brațe cum îți place ție, chiar așa, până abia respiri și transpiri. dar mai greu.

bă, și unii se întreabă de ce avem vicii!!! uite de-asta!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu